FlevostarSportvereniging voor hart- en vaatpatiënten

ATTENTIE Coronavirus

Beste sporter van Flevostar, 

De maatregelen van de overheid over Covid-19 zijn licht versoepeld. Voor Flevostar betekent het dat we dit seizoen 2019/2020 gaan afsluiten en maandag 31 augustus 2020, uiteraard onder voorbehoud, het seizoen 2020/2021 willen gaan starten. 

Voor wat betreft het actief beoefenen van onze sportmogelijkheden zou badminton kunnen, tafeltennis alleen enkelspelen, donderdags met Karin alleen oefeningen met afstand en geen spel, volleybal is om anderhalve meter afstand te houden erg lastig. We zullen de ontwikkelingen mbt teamsporten in de gaten houden en beseffen ons als geen ander dat we een bijzondere groep zijn die geen onnodig risico moet nemen.

Voor iedereen mooie veilige zomermaanden gewenst en blijf gezond met elkaar. Het advies is om zo veel als mogelijk te blijven bewegen om de conditie op peil te houden om straks te overgang naar het sporten soepel te kunnen volbrengen.

Hartelijke groet,

Arnold en Jan